Odaberite

Program

i započnite putovanje

Vrtić

za svako dijete.

Mi u Krijesnici znamo da je djetinjstvo najdragocjenije vrijeme. Vjerujemo da je naša odgovornost pružiti okruženje i iskustva koja će se urezati u dječje glavice. Naša je zadaća njegovati individualnost svakog našeg polaznika pomažući im u rastu i razvijanju.

Dječji vrtić Krijesnica Gorjani u svom stalnom radu ima 3 programa: jaslice, miješanu grupu i predškolski program. 

Svaki program je usklađen sa svim zakonima i propisima, osmišljen tako da prati dijete u svakom koraku odrastanja i pruža mu najbolju moguću njegu, skrb i obrazovanje. 

U jaslicama djete boravi od 1. do 3. godine života. Aktivnosti u ovoj grupi su prilagođene ranom razvoju motorike i osnovnih životnih funkcija.

U miješanoj grupi djete boravi od 3. godine života do polaska u školu. Ovaj je program osmišljen s ciljem razvoja djeteta na svim razinama.

Predškola je besplatni program za djecu koja nisu u sustavu redovitog programa vrtića, a cilj joj je pripremiti djecu za polazak u školu. Djeca koja su u sustavu redovitog programa vrtića sve će ove vještine naučiti u vrtiću. 

Zašto baš

Krijesnica?

Nudimo vama i vašem djetetu jedinstveno iskustvo obrazovanja. Programi i aktivnosti pomno su osmišljene zajedničkim radom našeg stručnog tima. Misija pružanja što boljeg vrtićkog iskustva za nas nikada ne prestaje, te tako svakodnevno osluškujemo potrebe vaših mališana i smišljamo nove aktivnosti. 

Odgoj djece nije samo naš posao, već ono što mi jesmo!

Podrška obitelji

Na ovom putu niste sami. Naš stručni tim ovdje je na svakom koraku puta da vam olakša prilagodbu na vrtić i pomogne s bilo kakvim problemima.

Kvalificirani odgojitelji

Svi su naši odgojitelji najbolji u svom poslu. Njihova zadaća nije samo čuvati vašu djecu, njihova je zadaća pratiti ih i poticati u njihovom rastu i razvoju.
Upoznajte naše odgojitelje

Odobren način odgoja

Naš je kurikulum u skladu sa svim zakonima i propisima. Naši su programi dizajnirani ne da vaša djeca samo uče, nego da budu inspirirana misliti i izražavati svoje mišljenje.
Saznajte više
h-05

Uložite u budućnost svoje djece.

Mi znamo koliko je odgoj bitan. Zato vašoj djeci pružamo potporu na svakom koraku puta. Svakog polaznika gledamo kao individualnu osobu, te tako dopuštamo da se svako razvija u željenom smjeru. 

Vrtić unaprjeđuje intelektualni, moralni, duhovni i motorički razvoj djeteta kroz aktivno učenje, snalaženje u novim situacijama, razvoj razmišljanja i kritičkog promišljanja, prihvaćanje i poštivanje živog bića, poštivanje različitosti, prihvaćanje potreba, staranje i oblikovanje nacionalnog identiteta, razvoj odgovornosti, učenje o vlastitim i tuđim pravima, te kroz kreativnost.

Dječji vrtić pruža djeci osnovne životne vještine i temelje za daljni rast i razvoj.

Zdravlje i sigurnost

Zdravlje i sigurnost vaše djece naš je prioritet. Naši standardi iznimne kvalitete i u skladu sa propisima štite zdravlje vaše djece i pružaju sigurnost. 

 

Svi naši programi uključuju:

pic-30